Dijous 15 de setembre el Josep Mª Aragay, creador de la metodologia Basket Beat, serà al Congrés Internacional – XXIX Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social, Joventut i Transformacions socials explicant algunes idees al voltant de l’ús social de les arts i els fonaments de la metodologia Basket Beat.

A banda de la ponència que tindrà lloc a les 10.45h a la Sala Cambra, en Josep Mª realitzarà un taller de Basket Beat a les 17.30h (Sala 5). El taller compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bàsquet.

El Congrés Internacional-XXIX Seminari Interuniversitari de Pedagogia Social proposa reflexionar i formular propostes concretes que permetin avançar en la reflexió sobre la joventut, els programes i serveis que s’hi adrecen i el seu paper en les transformacions socials. Es vol debatre quins han de ser els mitjans i recursos que ens permetin oferir als i a les joves les millors condicions per al seu apoderament. Justament quan aquesta idea adquireix més presència en els documents programàtics dels governs, institucions i serveis, és quan sembla que el col·lectiu dels i les joves queda més desprotegit i allunyat dels espais i processos que simbolitzen el poder en la nostra societat, i entre els més evidents el treball i l’habitatge.

Més informació sobre el congrés:

https://eventum.upf.edu/event_detail/2141/detail/congres-pedagogia-social-joventut-i-transformacions-socials.html