El 24 de març del 2018 la companyia estrenarà Un nosaltres abans que un jo al Mercat de les Flors de Barcelona. Aquest espectacle representa un pas endavant respecte a l’anterior espectacle de la banda, Tocant les pilotes, en la mesura que es vol fer més àmplia l’experiència estètica i discursiva de la proposta artística. D’un concert amb pilotes de bàsquet passem a un espectacle actual, sincer i directe on el llenguatge principal segueix essent la música, però també hi tenen lloc la dansa, el teatre i la tecnologia per tal d’explicar de manera metafòrica, crítica i divertida el conflicte que neix inevitablement entre el jo i el nosaltres en aquesta sorollosa i opressiva societat de la immediatesa, el control i la desmesura.

Els assajos pel nou espectacle van començar el passat estiu, quan la companyia va poder gaudir d’una residència artística durant 10 dies a l’Estruch de Sabadell. Professionals de les danses urbanes, del teatre de l’oprimit, de la percussió corporal i del freestyle van acompanyar el procés de creació col·lectiva de l’Un nosaltres abans que un jo. 10 dies intensos plens de pilotes de bàsquet, idees esbojarrades, acrobàcies, música i emocions!

Aquesta nova producció ha rebut ajuts de diferents entitats com l’Obra Social la Caixa (a través del programa “Art for change”) i d’altres que en breu podrem revelar!

Ja t’has apuntat el gran dia a l’agenda?

2 respostes

Trackbacks i pingbacks

  1. […] tercera obra, que s’estrenarà divendres 12 d’abril, és Basket Beat, un nosaltres abans que un jo, un projecte coral on la música, la percussió i les pilotes de bàsquet són el llenguatge […]

  2. […] tercera obra, que s’estrenarà divendres 12 d’abril, és Basket Beat, un nosaltres abans que un jo, un projecte coral on la música, la percussió i les pilotes de bàsquet són el llenguatge […]

Els comentaris estàn tancats.