basket beat manresa

Gràcies a la Diputació de Barcelona, aquest primer semestre de l’any, estem desenvolupant un projecte comunitari amb l’Ajuntament de Manresa que té com a objectiu promoure la convivència i la trobada entre els diferents joves de la ciutat així com fomentar noves formes de relació a l’espai públic per repensar el seu ús.

El projecte que estem duent a terme consta de dues fases. En la primera hi participaran joves de l’Institut Guillem Catà, de l’Espai Jove i del Casal Jove “La Kampana”, amb qui realitzarem un procés educatiu durant dos mesos. També s’hi veuran implicats joves del Conservatori Municipal de Música, o els Joves del Nucli Antic entre d’altres. Paral·lelament es faran sessions puntuals en algunes places de la ciutat amb la voluntat de promoure’n un ús comunitari i saludable.
La segona fase consistirà en una trobada regular entre els diferents joves que han participat de la primera fase a l’espai públic, més concretament a la Plaça Major, que culminarà amb una mostra en forma de concert al Juny.

Estem contents que, aquest projecte –d’alguna o altra manera-, dóna continuïtat al projecte Basket Beat al Bages que realitzem amb el Consell Comarcal del Bages i 6 municipis: Navarcles, Sant Vicenç de Castellet, Sant Fruitós de Bages, Castellbell i el Vilar, Sant Joan de Vilatorrada i Súria. Estem treballant per preparar la tercera edició de cara el curs 2018-19.

basket beat manresa