“Un nosaltres abans que un jo”, el nou espectacle de la Big Band Basket Beat Barcelona

El 24 de març del 2018 la companyia estrenarà Un nosaltres abans que un jo al Mercat de les Flors de Barcelona. Aquest espectacle representa un pas endavant respecte a l’anterior espectacle de la banda, Tocant les pilotes, en la mesura que es vol fer més àmplia l’experiència estètica i discursiva de la proposta artística. D’un concert amb pilotes de bàsquet passem a un espectacle actual, sincer i directe on el llenguatge principal segueix essent la música, però també hi tenen lloc la dansa, el teatre i la tecnologia per tal d’explicar de manera metafòrica, crítica i divertida el conflicte que neix inevitablement entre el jo i el nosaltres en aquesta sorollosa i opressiva societat de la immediatesa, el control i la desmesura.

Els assajos pel nou espectacle van començar el passat estiu, quan la companyia va poder gaudir d’una residència artística durant 10 dies a l’Estruch de Sabadell. Professionals de les danses urbanes, del teatre de l’oprimit, de la percussió corporal i del freestyle van acompanyar el procés de creació col·lectiva de l’Un nosaltres abans que un jo. 10 dies intensos plens de pilotes de bàsquet, idees esbojarrades, acrobàcies, música i emocions!

Aquesta nova producció ha rebut ajuts de diferents entitats com l’Obra Social la Caixa (a través del programa “Art for change”) i d’altres que en breu podrem revelar!

Ja t’has apuntat el gran dia a l’agenda?

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] tercera obra, que s’estrenarà divendres 12 d’abril, és Basket Beat, un nosaltres abans que un jo, un projecte coral on la música, la percussió i les pilotes de bàsquet són el llenguatge […]

  2. […] tercera obra, que s’estrenarà divendres 12 d’abril, és Basket Beat, un nosaltres abans que un jo, un projecte coral on la música, la percussió i les pilotes de bàsquet són el llenguatge […]

Comments are closed.